tag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post2998209554718587123..comments2024-02-06T13:45:33.419+01:00Comments on Taniec Smaku: Drożdżówki jabłkowo - cynamonoweCanettehttp://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-29053131153762608102013-02-28T10:52:40.798+01:002013-02-28T10:52:40.798+01:00o dziękuje, bo ciasto już rośnie:po dziękuje, bo ciasto już rośnie:pAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-5626490322669099432013-02-28T09:00:17.939+01:002013-02-28T09:00:17.939+01:00Ojej, rzeczywiście nie napisałam, już poprawiam - ...Ojej, rzeczywiście nie napisałam, już poprawiam - jabłka rozkładamy przed zrolowaniem, po posmarowaniu ciasta masłem z cynamonem i cukrem :))Canettehttps://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-34654870024498217282013-02-28T08:22:25.616+01:002013-02-28T08:22:25.616+01:00gdzies przegapiłam, albo nie widzie...jabłka to kł...gdzies przegapiłam, albo nie widzie...jabłka to kładziemy na ciasto przed zrolowaniem czy dodalemy jak już bułeczki leża na blasze, przed pieczeniem? bo dla mnie to nie jest takie oczywiste:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-40874067797971081492012-07-02T22:03:28.110+02:002012-07-02T22:03:28.110+02:00Tak będą dobre, tylko trzeba je przykryć najlepiej...Tak będą dobre, tylko trzeba je przykryć najlepiej lnianą ściereczką lub włożyć do jakiegoś pojemnika :)Canettehttps://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-63387926735198443212012-07-02T20:51:55.928+02:002012-07-02T20:51:55.928+02:00bułeczki wyglądają smakowicie.. ale czy następnego...bułeczki wyglądają smakowicie.. ale czy następnego dnia (po upieczeniu wieczorem) są nadal dobre? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-40369469457988018342012-01-18T22:57:11.127+01:002012-01-18T22:57:11.127+01:00Tak, nie ma żadnej innej obróbki. Masło musi być m...Tak, nie ma żadnej innej obróbki. Masło musi być miękkie, można je trochę podgrzać w mikrofali, a jabłka normalnie kroisz surowe w kostkę :)Canettehttps://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-78694713239717563562012-01-18T22:00:20.890+01:002012-01-18T22:00:20.890+01:00Przepis brzmi świetnie, ale te nadzienie, masło i ...Przepis brzmi świetnie, ale te nadzienie, masło i w ogóle dajemy do nich całkowicie surowe? ;-)mencookerhttps://www.blogger.com/profile/18229155215005388933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-36917965065790642512012-01-11T22:28:09.367+01:002012-01-11T22:28:09.367+01:00Odrywanie, gdy są jeszcze ciepłe, chyba cieszy naj...Odrywanie, gdy są jeszcze ciepłe, chyba cieszy najbardziej :)Canettehttps://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-38259851956435699652012-01-11T21:16:09.826+01:002012-01-11T21:16:09.826+01:00Wspaniałe bułeczki, bardzo takie lubię :) Fajnie j...Wspaniałe bułeczki, bardzo takie lubię :) Fajnie jak się tak łączą i potem można je odrywać! Ja lubię z cynamonem i rodzynkami.Saratelkahttps://www.blogger.com/profile/12476790559673362524noreply@blogger.com