tag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post1553767628615354436..comments2024-02-06T13:45:33.419+01:00Comments on Taniec Smaku: Granola - chrupiące musliCanettehttp://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-13962231806750459732014-10-23T19:45:57.956+02:002014-10-23T19:45:57.956+02:00Tak dzięki. Piekłam własnie bez termoobiegu a urat...Tak dzięki. Piekłam własnie bez termoobiegu a uratowałam ja w ostatniej chwili była już właśnie brązowawa po jakiś 13-14 minutach.Jest pyszna.Następną porcję będę pilnować bardziej.Super chrupie.Karolanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-61067754448354153612014-10-23T18:36:02.554+02:002014-10-23T18:36:02.554+02:00Bez termoobiegu, bo się szybko spali. Granolę piek...Bez termoobiegu, bo się szybko spali. Granolę piekę zawsze góra-dół, czasem już po 20 minutach wyciągam, a czasem trzymam 30 minut. Ma być dobrze wysuszona, zazwyczaj wychodzi mi taki brąz. Dużo zależy też od rodzaju oleju, ja robię na rzepakowym lub z pestek winogron. Raz próbowałam na kokosowym to bardzo mało się spieka, bo jest odporny na wysokie temperatury i można granolą wtedy dłużej trzymać. Mam nadzieję, że coś pomogłam :))Canettehttps://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-46595163652001264872014-10-23T17:15:26.292+02:002014-10-23T17:15:26.292+02:00Witam czy podpiekać z termoobiegiem?
Moja porcja z...Witam czy podpiekać z termoobiegiem?<br />Moja porcja zaczęła się przypalać na początku drugiej dziesiątki.<br />hmmm... jakies sugestie?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-48959980072939195272013-11-14T21:44:27.745+01:002013-11-14T21:44:27.745+01:00Ja już się od niej uzależniłam, zazwyczaj mam spor...Ja już się od niej uzależniłam, zazwyczaj mam spory słoik na zapas :)Canettehttps://www.blogger.com/profile/00290570605389168242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3056369153444242032.post-41363945869493215182013-11-14T19:40:07.880+01:002013-11-14T19:40:07.880+01:00Już drugi raz zrobiłam granolę z Twojego przepisu ...Już drugi raz zrobiłam granolę z Twojego przepisu i wychodzi pyszna! Pozdrawiam.Gosianoreply@blogger.com